Runding.dk

Fra Skribenten


Finn Gemynthe Madsen Marts 2009

Her nedenunder ser du en liste over mine mere litterære skriverier. Skønlitteratur, satire og debat. Til forskel fra idéerne, opfindelserne og teorierne i venstre kolonne, som er mere faglige.
Nogle af skriverierne kan kun læses i uddrag på runding.dk, enten fordi de er for lange, findes på tryk eller gerne skulle komme på tryk. Men smagsprøver kan jo give appetit på mere…
De udgivne bøger er stort set udsolgte, men kan lånes på biblioteket. De to øverste er de to vigtigste, synes jeg selv. Rigdom uden arbejde giver mit bud på, hvordan vi kan realisere den gamle ønskedrøm og samtidig skåne klodens runde natur. Den fjerde verden er en økologisk science-fiction om, hvorledes en ny opfindelse, den kunstige komave, kan ændre verden lige så fundamentalt som landbruget og dampmaskinen. De vilde skove producerer mere biomasse end landbruget, så lad dem dog gro, og lad os vende tilbage til vor runde natur.
Genoptryk, nyoptryk eller oversættelser til fremmedsprog hilses naturligvis velkomment, så hvis en rar og rund forlægger kunne tænke sig at lægge forlag til, må han/hun endelig henvende sig.
Under alle omstændigheder håber jeg på, at du, min ærede læser, vil føle dig underholdt og inspireret på runding.dk.
Med rund hilsen & hånd
Finn Gemynthe Madsen